Átfolyós, gáz vízmelegítők

A gázos vízmelegítő a használat pillanatában a hideg vizet átfolyatva a gázláng alatt ezzel felforrósítva azt. Ezzel a módszerrel kisebb a hőveszteség, mint a tárolással.
Rendezés:
Termékek száma oldalanként:
Display:
 • FÉG MV-19.1
  60.485 Ft

  Az MV 19.1 Kompakt átfolyó rendszerű (10l/p), kéménybe köthető (B11BS), 17 kW teljesítményű gázüzemű vízmelegítő. A vízátfolyáshoz igazított gázmennyiség gazdaságos működést eredményez. Ez a megoldás növeli a készülék élettartamát. 

  Méretek: 
  Magasság: 64 cm 
  Mélység: 21 cm 
  Szélesség: 36 cm 

  Magyar termék.   Teljesítmény: 18,1 kW
 • FÉG MV-19.1 E
  82.100 Ft
  A gyújtás elektromos gyújtóimpulzussal történik, 2db elem segítségével. Ennek a megoldásnak köszönhetően nincs gyújtólángja a készüléknek, így energiatakarékosabb az üzemeltetése. 

  Az MV 19.1 E átfolyó rendszerű (10l/p), kéménybe köthető (B11BS), 17 kW teljesítményű gázüzemű vízmelegítő. A vízátfolyáshoz igazított gázmennyiség gazdaságos működést eredményez. Ez a megoldás növeli a készülék élettartamát. 

  Magyar termék. 

  Teljesítmény: 18,1 kW
 • FÉG MV-21
  65.980 Ft

  SAJNOS EZ A KÉSZÜLÉK NEHEZEN BESZEREZHETŐ

  HELYETTE A FÉG MV 19-es típust javasoljuk.

  Az MV 21 Kompakt átfolyó rendszerű (13 l/p), kéménybe köthető (B11BS), 22 kW teljesítményű gázüzemű vízmelegítő. A vízátfolyáshoz igazított gázmennyiség gazdaságos működést eredményez. Ez a megoldás növeli a készülék élettartamát. 

  Méretek: 
  Magasság: 64 cm 
  Mélység: 24 cm 
  Szélesség: 37 cm 

  Magyar termék. 

  Teljesítmény: 21,0 kW
 • FÉG MZV-18S
  115.500 Ft

  A víz felmelegítése használatkor történik, így nincs tárolási hő veszteség. 
  Bármikor az éppen igényelt hőfokú vizet állíthatjuk elő. 
  A vízmelegítő kis terjedelme miatt akár a kifolyó csap közelébe is felszerelhető. A meleg vizet szállító csőszakasz minél rövidebb, annál kisebb az ebből adódó hő veszteség. 

  Az átfolyó-rendszerű vízmelegítők alkalmasak a fürdőkád, mosdó, mosogató, közvetlenül a zuhanyzó meleg víz ellátására. Terhelésnek illetve a kifolyó vízmennyiségnek megfelelően szabályozza a szükséges gáz mennyiségét. 

  Fontos! 
  Az MZV 18S/ZC 18HS készülékek vásárlása, felszerelése esetén a gyártó előírja a készülékek külső fali tartozékának (parapet) beszerelését. Ennek hiányában a készülékek nem használhatók. 
  A korábbi ZV-4, ZC 18 és S-el nem jelölt készülékek MZV18S illetve ZC18HS készülékekre történő csere esetén a külső fali tartozék (parapet) cseréje kötelező! 


  Teljesítmény: 18 kW