Miskolcon megtalálsz

Bizonyára észrevetted, hogy mennyire megnyugtató, ha egy webáruház mögött igazi bolt áll. Olyan bolt, ahová személyesen is bemehetsz; ahol élőben találkozhatsz a termékekkel és az eladókkal. 

Csapatunk örömmel vár Miskolc belvárosában két helyen is. Az Ady Endre 18. szám és a Régiposta utca 27. szám alatt minden reggel álmos szemekkel kinyitunk és (néhány csésze kávé után lelkesen) fogadjuk az érdeklődéseket, a problémákat, és a megoldandó feladatokat.

Nálunk nem kell magányosan bolyonganod az interneten, és rosszul érezned magad a weblapok lélektelen közegében. Mi itt vagyunk, nyomkodjuk a billentyűzetet, és éppen annyira foglalkozunk Veled, mint bármelyik vásárlókkal aki személyesen tér be hozzánk. 

Vedd úgy, hogy meg is hívunk magunkhoz Miskolcra: térj be bármikor (persze munkaidőn belül) amikor erre jársz. Megmutatjuk a kazánokat, amiket forgalmazunk. Megnézheted a vízmelegítőket, a tárolókat. Szemléltetjük, mennyire jó minőségű a radiátor készletünk. Gyere ha gondod van: 

Nvtelen

Keress minket a következő telefonszámon: +36-30-967-34-49

Tudunk megbízható szerelőket és beüzemelőket ajánlani, akikkel napi kapcsolatban vagyunk. Több évtizede dolgozunk velük együtt, és láttuk a munkájukat, ismerjük szakmaiságukat. Bemutatjuk őket erre a linkre kattintva!