Őket szívesen ajánljuk

Mondjuk tél közepe van. Odakint tombolnak a mínuszok. Hideg reggelre ébredsz, mivel a fűtés leállt. A kazán nem működik, és neked fogalmad sincs kihez kell ilyenkor fordulni. Okos rokonok azt tanácsolják, keress rá a készülék szak-szervizeseire. Nagy nehezen találsz is egy listát az interneten. Az első kontakt nem veszi fel a telefont. A második sem. A harmadik felveszi a telefont, de nem ér rá. A negyediket eléred, sikerül is időpontot egyeztetni, de nem jön el.

Mit lehet tenni ha szerelőt keresel, de egyre kevesebb szakember elérhető?

Nézd meg a saját listánkat azokról a szerelőkről és beüzemelőkről, akikkel kapcsolatban vagyunk. Ezeknek az emberekkel több évtizede dolgozunk együtt, láttuk a munkájukat, ismerjük a szakmaiságukat. Elmennek bárhová Miskolc és környékén, Borsod megye több területén számíthatsz rájuk. Legyen szó egyszerű állapot felmérésről, hiba elhárításról, vagy beüzemelésről.

Egy rövid bemutatással vázoljuk, melyik kazánokkal foglalkoznak, és megadjuk hol tudod felvenni velük a kapcsolatot.

MOLNÁR BÉLA

kazán szerviz

Miskolcon belül a Martin kertvárosban lakik. Egy kisebb kivitelezői csapattal dolgozik együtt. Az Immergas hivatalos beüzemelője, melyet szervizel is. Emellett foglalkozik Hajdu, Viadrus, Remeha, Radiant, Beretta Kazánokkal is.

Telefonszáma: 06-30-995-4724

E-mail címe: molnarbela65@gmail.com

Béla egyszer a wellness üdüléséről visszajött, mert egy kazán tökre ment. Hajduszoboszlóra indultak, de a lelkiismeretes szerelő nem tudott anélkül pihenni, hogy a szerencsétlenül járt ügyfélnek segített volna. 

 MIHÁLY ANDRÁS

mihaly andras

Az ő gyengéje a tejes kávé. Mindig ezt kér, amikor Diósgyőrből reggelente bejön hozzánk szerelési anyagokért. Legszívesebben Immergas kazánokat használ a fűtési rendszerek kialakításánál, de beszerel minden más márkát is. "Semmi sem akadály"- ez a jelszava.

Telefonszáma: 06-30-2845-088

E-mail címe: mihalyandras53@freemail.hu

Andás már másodszor húz ki a csávából minket ebben a szezonban. Alig tudok szerelőt küldeni azokhoz az emberekhez, akiknek azonnal kell valaki. Hiszen tele van minden ember munkával. Ő viszont Kurittyánba és Boldogkőváraljára is elment, egy héten belül ahhoz képest ahogy felvették velünk a kapcsolatot. Ugye ez a gyorsaság neked is megfelelne?

LUKÁCS ATTILA

lukcs attilaFiatal, energikus és Felsőzsolcai szerelő. Épületgépészeti munkákat végez a kivitelezői csapatával. Nincs olyan víz és gázellátási feladat, amivel ne foglalkozna. Szervízeli a következő kazánokat:  Hajdu, Viadrus, Immergas, Biasi, Cosmogas.

Telefonszáma: 06-30-378-4461

E-mail címe: lukacscsoszerkft@gmail.com

Attila az ritka lelkiismeretes szakember, akivel előfordult már hogy egy  problémás kazánhoz többször ment vissza. Addig nézte a rendszert, míg rá nem jött hol lehet a hiba. Csakis a tökéletességgel elégszik meg. Nagyobb projektek kivitelezésén is közreműködött: Jégcsarnok, Óvoda dicséri a munkáit. Dolgozott Luxemburgban és Dániában, de haza költözött hogy szerető családjával élhessen. Kislányával Annával közösen várják a születendő testvérkét.

 KOZEL ÁDÁM

kozel dm

Mezőcsáton lakik és fiatal feleségével most tervezik az első babát. Céltudatosan építi a szakmai karrierjét, mindenféle munkát elvállal fűtéssel és vízellátással kapcsolatban is. Szaktudását külföldön csiszolta, hiszen három évig Nyugat-Európában dolgozott.

Telefonszáma: 06-30-997-9615

E-mail címe: kozeladam@freemail.hu

Azzal humorizált, hogy ő nem csupán visszajön a nyaralásáról egy problémás ügyfél kedvéért, hanem el sem utazik nyaralni, hogy mindig elérhető legyen. Viccet félre téve, tényleg éjjel-nappal dolgozik. Előfordult, hogy késő este hívták segítségül, és ő habozás nélkül kocsiba ült és a helyszínre ment. 

GÖRCSÖS TAMÁS

grcss tamsGörcsös László a fiával és kiváló csapatával dolgozik együtt. Hatékonyan látnak el komplexebb feladatokat is. Legyen szó új családi ház fűtéséről vagy meglévő rendszer átalakításáról. A gázterv elkészítésében és a hatóságokkal való egyeztetésben is segíteni tudnak. Garantálta nem marad magára az ügyfél semmilyen helyzetben.

Telefonszám: 06-30-958-4278

E-mail címe: gorcsos.laszlo@gmail.com

Gábor és Pisti meg Tamás egyaránt Miskolciak. Pistinek már unokái is vannak, Gábornak még csak barátnője. Tamás büszke családjára, és kislányára. A csapat sokat segít az Otthon Meleg kazánpályázatok megvalósításában.