Helló, ezek vagyunk mi

Amíg Te a monitor előtt ülsz, és éppen azt nézegeted milyen új kazánt válassz a jelenleg haldokó 20 éves készülék helyett, mi itt Miskolcon fogadjuk a bejövő hívásokat, faxolunk, számlázunk, és nagyon sok kávét iszunk. Tudod. Mint a munkahelyeken.

Nézzük sorra, kik dolgoznak érted a Kazánfutárnál:
Vezetőnk, Péter György már elmúlt 50...5 is, de többet nem mondhatunk. Szereti a focit, és a szabolcsi töltött káposztát. Erdélyi felmenőire nagyon büszke. A Székely himnusszal mindig meg lehet lágyítani a szívét. Egyébként nagyon hangulat-ember. A kávé és az élelem segít a jókedvét szinten tartani.

A Kazánfutár legnyugodtabb munkatársa, az egyedi és utánozhatatlan: Takács Krisztián. Mindene a Diósgyőr. (Mármint, aki nem tudná a foci csapat) Két csodás fiú büszke apukája, akiket már pindur-pandur koruktól a pirosok szeretetére nevel. Lelkes meccs látogató, amit a neje nagyon jól visel. Ő a kazánok szaktanácsadója.

Én Péter Elena vagyok, a Kazánfutár marketingese. Többek között én felelek az árakért és az akciókért. Ezt csupán azért említettem meg, hogy van ha valaki meg szeretne vesztegetni...(párdon...a kedvemre tenni) akkor közlöm, hogy imádom a túró rudit. De egy ládányi mennyiség alatt senkivel nem állok szóba. Csak hogy tudjátok.

Koscsó Bence a helyi szakiskolából nyargalt át hozzánk. A Kazánfutár árukészletünket tartja rendben. Meg fejben. Álmából felébredve is tudja mi-hol van a raktárban. Legyen az egy radiátor hollandi, vagy egy kazán füstcső. Irtó nagy fegyelmet tart a portán: az ő tudta nélkül egy porcica nem tűnhet el a helyéről.

A végére hagytuk a legjobbat, ahogy mondani szokás: Péterné Fodor Éva a számlázással és pénzügyekkel kapcsolatos dolgokat intézi a Kazánfutárnál. Emellett ha ő nem foglalkozna a renddel: halomban állnának a kávés csészék, a hűtőben nem lenne csak szóda víz, és a sarokban összegyűlne a szemét. De hála neki a káosz sosem uralkodik el a Kazánfutár birodalmában.

Van még egy úgynevezett "agglegény pálmánk" is. Ő semmivel nem járul hozzá a működésünkhöz, talán csak azzal, hogy kitartóan ( a ritka locsolás ellenére) is szép zöld. Még 10 évvel ezelőtt kaptuk, és már 2 költözködést élt meg. A mostani helyét imádja, és köszöni szépen jól van. Vegyél róla példát: Legyen Neked is szép napod!