Szállítási információk

Senki nem szereti a rejtett költségeket. És mi ezt tudjuk. A legjobb az elején tisztázni, mennyi az annyi. A jó hír az, hogy valószínűleg egyáltalán nem kell fizetned azért, hogy az otthonodba érkezzen, amit kinéztél. Ugyanis:

 

 

Amit megrendeltél, az pick-pack meg is érkezik. Jóban vagyunk ugyanis a Mágiaügyi Minisztériummal, így boszorkányos ügyességgel jutattjuk el az ország bármelyik pontjára a csomagodat. Mindegy hol laksz, 1-2 nap és nálad lesz, amit rendeltél.

 

Hogy érkezik az áru?

 

Alaposan becsomagolva, számlával -nagyobb értékű termék estén lepecsételt garancia jeggyel. Ha bármit ezek közül nem találsz rendben, haladéktalanul jelezd felénk. A szállítás során az áru megsérülhet. Ezt a helyszínen vetesd jegyzőkönyvbe a futárral. Biztos, ami biztos...hiszen tudod: a szó elszáll, az írás megmarad. Mi a Te érdekeidet védjük.

 

Ki segít becipelni?

 

Na ez bizony jó kérdés. Bele sem gondoltál, mi? Vettél egy bazi nagy és irtó nehéz kazánt. De azt bizony le is kell venni a kocsiról, meg utána be is kell vinni hozzád. Elvégre az utcán nem tarthatod. Csak félig lesz gyúrós a hadművelet: ugyanis a futár hátfalas kocsival érkezik. Azaz könnyedén leemeli a platóról a csomagot. De aztán a többihez szólni kell a jóképű és izmos szomszéd fiúnak, a nagypofájú havernak, a mindig rendelkezésre álló szülőknek, vagy bárkinek, aki segít. Egyedül nem fogod bírni.